Доставка на опаковки

Ние предлагаме доставка на опаковки и ХоРека консумативи до всяка точка на България. Моля прочетете надолу за информация относно процеса на доставка.

Потвърждаване на поръчка

След успешно направена поръчка на нашият сайт, оператор на TOTALPACK.BG ще се свърже с Вас за потвърждение на поръчката и уточняване на детайли по доставката. Информация запоръчката ще получите и на Вашият зададен email адрес. След като изпратим поръчката, ще получите втори уведомителен email.

Крайна дължима сума

Всички цени, показани на сайта, са крайни и включват ДДС. Цената, която виждате изписана на сайта, трябва да заплатите на куриера при наложен платеж, на наш представител при безплатна доставка за град Добрич или при избор на някой от видовете електронни плащания (плащане с карта/банков превод).

Срок на доставка

Всички поръчки за територията на град Добрич се доставят в рамките на деня. Всички поръчки за територията на България, направени в работен ден до 15:00ч., се изпращат на същия ден по избраният от Вас куриер. Всички поръчки, направени след 15:00ч., се изпращат на следващия работен ден.

Безплатна доставка за град Добрич

Всички поръчки за територията на град Добрич са безплатни, без значение от тяхната стойност или тегло, и се извършват от наши представители.

Доставка с куриерска фирма

Всички доставки на територията на България се извършват с куриерски фирми Спиди или Еконт. Вие можете да изберете начин на доставка по време на завършването на Вашата поръчка. Имате 4 възможни варианта:

– Доставка със Спиди до адрес
– Доставка със Спиди до офис
– Доставка с Еконт до адрес
– Доставка с Еконт до офис

В случай, че сте избрали доставка до офис на един от двата куриера, моля уточнете до кой офис на фирмата да бъде изпратена поръчката в полете „Допълнителна информация“.

Вземане на пратка от офис на Спиди или Еконт

Ако сте направили поръчка до офис на куриерска фирма Спиди, ще получите известяване от тях, че пратката е пристигнала при тях. Имате срок от 10 дни за да вземете пратката си от избраният от Вас куриерски офис, като след този период пратката ще ни бъде върната обратно.

Цена на доставка

Цената на доставка се формира на база тегло/размери на пратката и крайна дестинация.

ОБРАТНО КЪМ МАГАЗИНА