ЧВЗ на онлайн магазин за опаковки и ХоРеКа консумативи Тотал Пак

Тук можете да научите отговорите на повечето Често Задавани Въпроси (чвз) относно работата с нашият онлайн магазин

Трябва ли да се регистрирам в сайта TOTALPACK.BG за да направя своята поръчка?

За Ваше удобство пазаруването във TOTALPACK.BG не е обвързано със задължителна регистрация. След като сте направили вашия избор може да натиснете бутона „Бърза поръчка”. Тогава просто ще въведете данните които се изискват. Те няма да се съхраняват при нас и при следваща поръчка ще трябва да извършите същата операция на ново.
При пазаруване с регистрация Потребителят получава преимуществото, че еднократно въвежда своите данни, това негово действие му гарантира съхранение на данните за доставка и тяхното автоматично попълване при следващо пазаруване.
При регистрация клиентът си избира уникално име (user name) и парола, чието съхранение е лична отговорност.
Лична информация, предоставена за Вашата регистрация, ще бъде използвана в съответствие със законовите изисквания в страната и нейното предоставяне от Вас е напълно доброволно.
TOTALPACK.BG се задължава да не разкрива никаква лична информация на потребителите на трети лица.
С предоставянето на вашия e-mail адрес при покупка от TOTALPACK.BG, вие автоматично се абонирате да получавате актуални промоции на Вашата електронна поща.

Как да поръчам по телефона?

Телефон за поръчки в магазин TOTALPACK.BG е 0887 923 449.
Поръчката по телефон е удобна алтернатива на онлайн поръчката. Тя става след като клиента продиктува каталожните номера на продуктите, които е избрал, или ги назове по имена, както и данните нужни за доставка. Оператора ще изчисли стойността на поръчката докато клиентът е още на линията. При този вид поръчка не е нужно в по-късен етап клиентът да получи обаждане за потвърждение на поръчката.

Как да платя при покупка от онлайн магазин TOTALPACK.BG?

Можете да заплатите поръчаните стоки в TOTALPACK.BG по следните начини:

  1. Наложен платеж: Заплащането на дължимата цена на стоката и разходите по доставката, става при получаването й от клиента при доставка от наш преставител или от куриер.Стоката може да бъде приета и от трето лице от името на клиента.
  2. С банков превод: Заплащането на дължимата цена на стоката и разходите по доставката, става предварително по банков път на сметка. Доставката се извършва след получаване на банковия превод.

Какви документи ще получа с поръчката си?

С всяка поръчка получавате стокова разписка и касов бон*.

*Касов бон не се издава в случай, че поръчката е заплатена по банков път на база проформа фактура.

Ако сте отбелязали, че искате фактура към поръчката, и сте предоставили необходимите данни за нея, ние ще изпратим и съответната фактура заедно с поръчката Ви. Това можете да направите като отговорите на въпроса “Желаете ли фактира” по време на завършването на поръчката Ви.

Как да се откажа от създадената поръчка?

Ако сте решили да откажете направена поръчка, преди да сте я получили, не се колебайте да ни пишете по email или директно на телефон 0887 923 449.

Забравих си паролата или потребителското име, какво да направя?

Можете да възстановите своята парола по всяко време, използвайки

опцията „Забравена парола” В полето „E-mail адрес“ въведете e-mail адресът, асоцииран с вашия потребителски профил в TOTALPACK.BG. Ще получите e-mail съдържащ линк и инструкции за въвеждане на нова парола на акаунта ви. Ако не виждате e-mail в своята пощенска кутия, проверете спам папката и се уверете, че писмото не е влязло там.

Как могат да се решат потребителски спорове?

Орган за алтернативно решаване на потребителски спорове (орган за АРС) е всеки орган, независимо от неговото наименование, който е установен, осъществява постоянно дейност по алтернативно решаване на потребителски спорове и е включен в списъка по чл. 181п ЗЗП. Органите, признати за органи за АРС на територията на Република България, се одобряват със заповед на министъра на икономиката. АРС, в чийто обхват на дейност попадаме ние, е Комисията за защита на потребителите, гр. София 1000, пл. Славейков № 4А, тел. 02/ 9330 517.

Спорове могат да се разрешават и чрез Европейската онлайн платформа за решаване на спорове (ОРС)

ОБРАТНО КЪМ МАГАЗИНА