ПАРТНЬОРИ - Total Pack Official Website
Тотал Пак - Всичко за опаковането Онлайн магазин за опъковъчни материали
опаковки, опаковане, фолио, кашони, пликове, стреч, торби, тиксо, чували, тарелки
16007
page-template-default,page,page-id-16007,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-13.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

ПАРТНЬОРИ

ПРОИЗВОДИТЕЛИ

Тотал Пак си партнира с производители на различни опъковъчни материали и консумативи от цяла България. Ние постоянно търсим да увеличим нашата партньорска база от производители на опъковъчни материали, за да можем да предложиме на нашите клиенти все по-голям асортимент на опъковъчни консумативи и стоки за еднократна употреба. Ние ценим високо професионалните отношения с нашите партньори-производители и се стремим да изграждаме ползотворни и печеливши за двете страни връзки. Ако Вие сте производител на опъковъчни консумативи и произвеждате стоки, които ние можем да дистрибутираме, не се колебайте да се свържете с нас по всяко време за дискусия!

КЛИЕНТИ

Търговската марка Тотал вече повече от 20 години е регионален лидер на пазара за опъковъчни консумативи, стоки за еднократна употреба и бързооборотни стоки, като търговския бранд Тотал Пак е едно естествено продължение на нашите усилия в опъковъчната индустрия. Ние сме изградили голяма клиентска база през годините, която поддържаме чрез лоялност и отлично обслужване. Нашите клиенти са разнородни по характер и включват следните браншове:

  • хранително-вкусова
  • заводи и промишлени цехове
  • ресторантьорско – хотелиерска
  • шивашка
  • мебелна
  • печатарска
  • магизини и супермаркети

Нашата основна мисия е да решим проблемите на нашите клиенти и да помогнем на техния бизнес да е успешен и печеливш.

Свържете се с нас още сега за безплатна консултация!

КАРИЕРИ

Ние в Тотал Пак ценим високо нашите служители и отдаваме голяма част от успеха си през годините именно на екипа ни. Ние държим нашите служители и търговски представители да отговарят на професионализма на бранда Тотал Пак и да имат желание да бъдат експерти в тяхната област, затова ние предоставяме обучения на всички наши нови служители. В тази секция ще можете да следите за текущи свободни позиции и ще намерите линкове за кандидатстване към тях.