Тиксо Солвент – Прозрачно 48мм/60м

1.49лв. 1.39лв.

Прозрачно тиксо – Солвент, за промишлена употреба при ниски температури /фризери/
Размери: 45мм/50м

Код: TP201 Категория:

Pin It on Pinterest