[rmp_menu id="9364"]
магазин за опаковки
БЪРЗИ ПОРЪЧКИ
+359887923449
Телефон за поръчки:
0887 923 449
магазин за опаковки
Категории продукти

ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ И КОРЕКТНОСТ

ТОВА Е МОТОТО НА НАШАТА ФИРМА, КОЕТО ВЕЧЕ 20 ГОДИНИ СМЕ СПАЗВАЛИ И ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА СПАЗВАМЕ.

Основната дейност на Тотал Пак е дистрибуция на стоки за еднократна употреба и всичко за опаковането. Опаковането, пакетирането, подготвяне на произведената продукция/стока за експедиция са неизбежни етапи във всеки производствен цикъл на даден продукт. Във всеки отрасъл на икономиката и във всяка стопанска дейност се използват най-различни материали за опаковане, пакетиране, палетизиране, разфасоване и много други процеси. Анализирайки икономическата дейност на стопанските субекти в различните отрасли на икономиката се стига до извода, че всеки отрасъл има своите специфични изисквания по отношение на опаковъчните материали и използваните технологии за тяхното приложение.

Например в хранителната промишленост, всеки произведен продукт трябва да бъде опакован според изискванията на нормативните уредбни и тук възниква необходимостта от правилен подбор на материалите, от които са направени опаковките, технологичния процес на опаковане и най-подходящите опаковъчни машини и съоръжения. В индустрията изискванията за опаковъчните материали също имат своята специфика. Опаковките трябва да осигурят на произведения продукт максимална защита от нараняване при транспортиране и съхранение. В търговията на едро и дребно правилния подбор на опаковъчни материали и консумативи определя качеството на предлагане на продаваните стоки към крайния клиент.

Анализирайки всички тези особености в различните отрасли на икономиката, се стига до извода, че има необходимост от търговски фирми като Тотал Пак, които да намират най-точния начин за съгласуване на процесите в опаковането. Това се изразява в намиране на най-подходяшия материал за опаковане на даден продукт, най-оптималната пропорция цена-качество, най-подходящия метод за опаковане. Тъй като опаковката е елемент от себестойността на произведения продукт, именно доставчиците на добавена стойност като Тотал Пак допринасят със своя професионализъм и компетентност за намаляне на тази себестойност и за повишаване на икономическия ефект (печалба) за производителя.

Историята на нашата фирма води началото си от 1996г. със създаването на търговския бранд „Тотал“. През годините сме създали доста развита мрежа от клиенти и доставчици и ние поддържаме професионални отношения с тях на високо ниво. Тенденцията е да доразвиваме и надграждаме всичко постигнато до момента, като основната ни цел е да бъдем максимално полезни на нашите контрагенти. Един от начините с които можем да постигнем това, ние виждаме в създаването на нов бранд- Тотал Пак: Всичко за Опаковането. Визията ни е да издигнем този бранд в национален мащаб като еталон за професионализъм в областта на опаковането, пакетирането и стоките за еднократна употреба.

ДА ОПАКОВАМЕ ЗАЕДНО!

Тотал Пак (бранд на Тотал Трейд ЕООД) е една от водещите фирми в България за дистрибуция на опъковъчни консумативи и стоки за еднократна употреба. Онлайн магазинът ни предлага голямо количество продукти на ниски цени.
Уважаеми Клиенти, моля да имате предвид, че всички изображения на нашия сайт са илюстративни. 
Те могат да се различават от действителния изглед на продукта без това да променя неговите технически характеристики по някакъв начин.
0
КОЛИЧКА
Item added Item updated Item removed

Нямате артикули в количката.

envelopemap-marker
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram