УСЛУГИ - Total Pack Official Website
Тотал Пак - Всичко за опаковането Онлайн магазин за опъковъчни материали
опаковки, опаковане, фолио, кашони, пликове, стреч, торби, тиксо, чували, тарелки
16052
page-template-default,page,page-id-16052,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-13.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

УСЛУГИ

 

 

Оптимизирането на Вашите опъковъчни процеси може да има голямо въздействие върху Вашите крайни разходи, оперативна ефективност и удовлетвореност на клиента. Нашите услуги са създадени за да подпомагат Вашето бизнес развитие, защитават Вашите печалби и увеличат разпознаваемостта на бранда Ви.

НАШИЯТ ПРОЦЕС

 • ОПОЗНАВАТЕЛНА СРЕЩА С КЛИЕНТА

  Ние ще организираме първоначална среща с Вас, за да се запознаем в детайли с бизнеса и хората Ви.

 • ИДЕНТИФИЦИРАНЕ ПРОБЛЕМИТЕ НА КЛИЕНТА

  След като опознаем Вашите опъковъчни нужди, ще се фокусираме върху конкретни проблеми, които могат да бъдат решени.

 • НАМИРАНЕ ОПТИМАЛНИ ПРОДУКТИ/УСЛУГИ ЗА КЛИЕНТА

  Чрез нашата мрежа от производители и специалисти, ние ще намерим и ще Ви предложим оптимални решения, които ще са персонализирани за Вас и Вашият бизнес.

 • РЕАЛИЗАЦИЯ НА РЕШЕНИЯТА

  Заедно ще изготвим проект за индивидуални опаковъчни решения за Вас, както и времеви план за изпълнението му, като ние ще управляваме целия процес от начало до край.

 • СЪТРУДНИЧЕСТВО И МОНИТОРИНГ

  Нищо не приключва до тук. Ние ще Ви сътрудничим и помагаме да разрастнете Вашият бизнес и развиете Вашият бранд.

БЕЗПЛАТНА ПРОФЕСИОНАЛНА КОНСУЛТАЦИЯ

ОПТИМИЗИРАНЕ НА РАЗХОДИТЕ ЗА ОПАКОВАНЕ

Оптимизацията на веригата по доставките е услуга, която добавя стойност към Ващият бизнес, правейки го по-ефикасен и печеливш. Значителни намаления на разходите могат да бъдат постигнати чрез преобразуване на дизайна на опаковъчните консумативи, избиране на различни материали, премахване на остарели и неефикасни процеси и практики по логистика и складиране, по-добро планиране на транспорта и чрез увеличаване продуктивността на товарене и разтоварване. Чрез стратегическото оптимизиране на дизайна и материала на опаковките на Вашите продукти, Вие ще намалите цялостните си транспортни, складови и режийни разходи. Накрая, но не и на последно място, оптимизацията на разходите по опаковане ще доведе и до намаляване на въглеродния Ви отпечатък върху природата и бизнесът Ви ще стане по-устойчив и ЕКО насочен – а да не забравяме, Екологията продава!

ЕКО И УСТОЙЧИВО ОПАКОВАНЕ

В свят с постоянно растящо внимание към опазване на Земята и нейните природни ресурси, все повече и повече компании показват, че са част от процеса на ЕКО революцията в опаковането. Тотал Пак Еко е специална серия опъковъчни продукти и консумативи, разработена с грижа към природата и поглед към бъдещето. Ние можем да Ви помогнем с индивидуални опъковъчни решения и да Ви консултираме как да преобразите изцяло опъковъчната си стратегия и консумативи. Така Вие ще бъдете напълно ЕКО ориентирани, ще се погрижите за природата ни и ще се отличите от конкуренцията в лицето на клиентите Ви.

ЛОГИСТИКА И ДОСТАВКИ

В днешно време навременното доставяне на всички необходими стоки по веригата на доставки е изключително важно за успешното опериране на всеки бизнес. Ние имаме изградена логистична мрежа и фирмен автопарк, които ни позволяват да сме гъвкави в нашите графици за доставки и да Ви доставим нужните опъковъчни консумативи точно на време, когато имате нужда от тях. Ние ефикасно управляваме натовареността на автомобилите ни, както и внимателно планираме маршрутите за доставки. Ние също така си партнираме и с водещите логистични фирми в страната, с които можем да изпратим Вашата заявка до всяка една точка на страната и Европа.

УНИКАЛЕН ДИЗАЙН ПО ПОРЪЧКА

С нарастващата среда на конкуренция за всеки клиенти, за да се отличи Вашият продукт и да остави трайна следа в съзнанието на клиента, е необходимо да притежавате уникален и отличителен дизайн на опаковките на Вашите продукти. Няма по-добра маркетинг реклама от външния вид на самия продукт. Ние ще придадем живот и индивидуалност на Вашите продукти чрез уникален и красив дизайн на опаковката. Нашите дизайнери знаят как да привлекат вниманието на клиента чрез уникален дизайн на опаковката и обръщат внимание и на най-малките детайли, което със сигурност ще доведе до повече продажби и утвърждаване на Вашият бранд.

УПРАВЛЕНИЕ НА ИВЕНТАРА

Ние разбираме трудностите и финансовото бреме на малките фирми да поддържат сами складови помещения за своята продукция и допълнителни консумативи. Тотап Пак има изградена регионална складова база, която позволява складирането на голям обем от стока. Ако Ви липсва място за складиране, ние можем да складираме Вашите опъковъчни консумативи в нашите складове вместо Вас, в чиста и сигурна среда, и да Ви доставим точно колкото имате нужда, когато имате нужда. Така Вие ще можете да се възползвате от ценови промоции за големи количества, без да се притеснявате от липсата на място за съхранение на Вашите опъковъчни консумативи.

ОНЛАЙН УПРАВЛЕНИЕ НА ЗАЯВКИ

Тотал Пак е иновативна фирма, която се стреми да е в крак с новите технологии и гледа към бъдещето и иновациите в индустрията. Нашият онлайн магазин е от ново поколение и предлага на нашите клиенти приятно преживяване, чрез улеснения начин на поръчване на опъковъчни консумативи и стоки за еднократна употреба. Ние ще създадем специален акаунт за всички наши корпоративни клиенти, което ще направи Вашето повторно пазаруване по-лесно и удобно. Вие можете да заплатите Вашата заявка на момента, чрез кредитна или дебитна карта, директно в онлайн магазина, както и можете да запазите любимите си продукти в секция “Желани продукти”. Нашият магазин работи 24/7/365, и Вие никога няма да сте ограничени от работни часове за направите Вашата поръчка. Ние можем да Ви издадем доклади и отчети за Вашите поръчки, чрез които да следите и анализирате Вашите разходи за опъковъчни материали.

E-COMMERCE ОПЪКОВЪЧНИ РЕШЕНИЯ

Онлайн търговията нараства с двуцифрени темпове всяка година, като тази тенденция се наблюдава и в България, чрез множеството нови онлайн магазини, които се появяват всеки ден в мрежата. Повечето продавачи са прекалено заети да подбират или произвеждат своите продукти, да ги рекламират във всички налични канали, да организират логистика и да отговарят на запитванията на клиентите си, че пренебрегват или дори напълно забравят важността на опаковането на самите продукти при доставка. Тези опаковки трябва да са едновременно финансово изгодни, удобни за клиента, лесни за превоз и да са рециклируеми. Ние можем да Ви предложим лесни и уникални решения за Вашият бизнес или продукт. Нашит опаковки, създадени специално за собствениците на онлайн магазини, ще защитят Вашият продукт по пътя му към клиента и ще му предадат луксозен вид пред него. Изберете нашите “умни” опъковъчни решения за онлайн магазини, за да издигнете онлайн бизнеса си на следващото ниво!

ДИЗАЙН, УЕБ И ДИГИТАЛНИ УСЛУГИ

Ние искаме да предложим цялостна услуга на нашите клиенти, която излиза извън рамките на традиционните бизнес и търговия, и навлиза в Интернет пространството. За да е цялостно успешна една модерна компания, извършване на традиционния начин на бизнес вече не е достатъчен. Да имаш онлайн присъствие вече е норма за повечето индустрии и всяка модерна фирма трябва да полага усилия за да останови своята позиция в Интернет пространството, където възможностите са необятни. Точно затова Тотал Пак си партнира с агенция Уебиор – бързо развиваща се дизайн и уеб агенция, която може да предостави на нашите клиенти и партньори следните услуги:

 

 • изработка на дизайн на цялостно фирмено брандиране (лого, визитки, бланки, тефтери и др.)
 • изработка на рекламни материали за печат и уеб (банери, флаери, стикери, винили и др.)
 • изработка на фирмени уебсайтове
 • управление на профили в социални мрежи (Facebook, Twitter, LinkedIn)
 • дигитална реклама в онлайн търсачки и социални мрежи