Рекламация на стоки закупени от Тотал Пак онлайн магазин

Ние приемаме рекламация за за закупените стоки от онлайн магазиан ни в 14 дневен срок. Моля прочетете надолу за повече информация.

Вие като потребител имате право да се откажете от поръчаните стоки в срок от 14 дни от получаване на стоката. Можете да се възползвате от опцията за рекламация по каквато и да е причина, ако сте променили своето решение за покупката. Стоките могат да бъдат върнати в случай, че те не са използвани освен за проба (функционалност на стоката, съвпадане на размер), не е увредена цялостта на опаковката им и е запазен търговския вид (всички етикети, стикери и т.н. трябва да са на стоката), в който е получена и условията по чл.55 от ЗЗП.

Връщането и приемането на продукт може да бъде отказано от TOTALPACK.BG в случай, че стоката не е в добър търговски вид. Това може да се изразява в: повреди по окомплектовката, следи от ползване, физически повреди и деформации на продукта, непълна окомплектовка на продукта или съпътстващата документация, доставена при поръчката.

Върнат от клиент продукт може да бъде компенсиран с възстановяване на сумата по предоставена от клиента банкова сметка в 30 дневен срок след приемане и одобрение на рекламацията на върнатия продукт от TOTALPACK.BG. При изразено желание от страна на клиента, може да бъде извършена замяна с друг продукт/ продукти на същата или по-висока стойност, след като клиента доплати разликата в цената.

За да върнете продукт, трябва да го изпратите до или донесете в магазина на Total Pack:

ул. „Батак“ №5

гр. Добрич, ПК 9300

GSM. 0887 923 449

Закупените стоки за град Добрич можете да върнете по наш търговски представител. Закупените стоки за страната можете да върнете по курера, който сте посочили за доставка. Транспортните разходи по връщането на стоките са за сметка на клиента.

ОБРАТНО КЪМ МАГАЗИНА