ВСИЧКО ЗА ОПАКОВАНЕТО

Дистрибутор на опаковки ТОТАЛ ПАК


Тотал Пак е бранд на Тотал Трейд ЕООД. Нашата фирма е дистрибутор на опаковки и регионален лидер българския пазар за дистрибуция на широка гама от продукти за опаковане и стоки за еднократна употреба. Ние сме Вашият надежден дистрибутор на опаковки и опъковачни консумативи, с повече от 15 години история на пазара, който се стреми да доставя несравнимо качество на продукти и услуги на конкурентни цени. Нашите опит и експертиза в опаковането ни подтикват към стремеж да установим статус на водеща фирма в национален мащаб, следвайки добри практики и стремейки се към превъзходство в нашата работа.

Тотал Пак предлага специфични решения за всяка индустрия, поддържайки близки взаимоотношения с партньорите ни производители. Ние сме дистрибутор на опаковки, който осъзнава нуждите и проблемите на нашите бизнес партньори и се старае да им предостави уникални и специфични решения, които увеличават техните приходи и удовлетвореността на клиентите им.

дистрибутор на опаковки

Станимир Стоилов

Управител

тотал пак професионализъм

ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ И КОРЕКТНОСТ


Това е мотото на нашата фирма, което вече 20 години сме спазвали и ще продължаваме да спазваме. Основната ни дейност е дистрибуция на широка гама стоки и консумативи за опаковането и стоки за еднократна употреба.

ДОСТАВЧИК НА УСЛУГА С ДОБАВЕНА СТОЙНОСТ


Тотал Пак е дистрибутор на опаковки, както и „Доставчик на Услуга с Добавена Стойност“ (Value Added Service Supplier or VASS). Доставчик на Услуга с Добавена Стойност се различава от традиционния дистрибутор по това, че той е стратегически партньор и може да оптимизира сложните процеси по веригата на доставки на опъковъчни продукти и да ускори развитието на Вашият бизнес, отнемайки част от рисковете свързани с поддържанети на големи складови наличности.

тотал пак услуги
дистрибутор на опаковки

НАШАТА МИСИЯ


Да предоставим шикор спектър от иновативни опъковъчни материали и консумативи на българският пазар, предоставяйки конкурентни цени на производител, следвайки добрите световни практики в бранша, залагайки на отличително качество на обслужване и гарантирайки най-висока удовлетвореност на клиента.

НАШАТА ВИЗИЯ


Да установим лидерска позиция в пазарната ниша на опаковането, доставяйки услуги с добавена стойност, водейки се от принципите на професионализъм и коректност, качество и иновация, поставяйки нуждите на нашите клиенти винаги на първо място.

дистрибутор на опаковки

ДА ОПАКОВАМЕ ЗАЕДНО

Защо да изберете борса за опаковки ТОТАЛ ПАК


Фокусът и опитът ни в опъковъчната индустрия могат да Ви помогнат с иновативни опаковъчни решения и техники за намаляване на разходите Ви. Така Вие може да предлагате продукти, с които да изградите предимство пред Вашите конкуренти и спечелите вниманието на клиента. Като водещ дистрибутор на опаковки, за нас е важна комбинацията от добри продукти и услуги. Тя винаги е била в основата на нашата фирмена философия и основа за удовлетворяване на нуждите на нашите клиенти и партньори.

ГОТОВИ ЛИ СТЕ ЗА ЗАЯВКА?

РАЗГЛЕДАЙТЕ БОГАТИЯ АСОРТИМЕНТ ОТ ПРОДУКТИ В ОНЛАЙН МАГАЗИНА НИ. ГАРАНТИРАМЕ НАЙ-НИСКИ ЦЕНИ И КАЧЕСТВЕНО ОБСЛУЖВАНЕ!