[rmp_menu id="9364"]
магазин за опаковки
БЪРЗИ ПОРЪЧКИ
+359887923449
Телефон за поръчки:
0887 923 449
магазин за опаковки
Категории продукти
ВСИЧКО ЗА ОПАКОВАНЕТО

Дистрибутор на опаковки ТОТАЛ ПАК

Тотал Пак е бранд на Тотал Трейд ЕООД. Нашата фирма е дистрибутор на опаковки и регионален лидер българския пазар за дистрибуция на широка гама от продукти за опаковане и стоки за еднократна употреба. Ние сме Вашият надежден дистрибутор на опаковки и опъковачни консумативи, с повече от 15 години история на пазара, който се стреми да доставя несравнимо качество на продукти и услуги на конкурентни цени. Нашите опит и експертиза в опаковането ни подтикват към стремеж да установим статус на водеща фирма в национален мащаб, следвайки добри практики и стремейки се към превъзходство в нашата работа.
Тотал Пак предлага специфични решения за всяка индустрия, поддържайки близки взаимоотношения с партньорите ни производители. Ние сме дистрибутор на опаковки, който осъзнава нуждите и проблемите на нашите бизнес партньори и се старае да им предостави уникални и специфични решения, които увеличават техните приходи и удовлетвореността на клиентите им.
Станимир Стоилов
Управител
тотал пак професионализъм

ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ И КОРЕКТНОСТ​

Това е мотото на нашата фирма, което вече 20 години сме спазвали и ще продължаваме да спазваме. Основната ни дейност е дистрибуция на широка гама стоки и консумативи за опаковането и стоки за еднократна употреба.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

ДОСТАВЧИК НА УСЛУГА С ДОБАВЕНА СТОЙНОСТ​

Тотал Пак е дистрибутор на опаковки, както и „Доставчик на Услуга с Добавена Стойност“ (Value Added Service Supplier or VASS). Доставчик на Услуга с Добавена Стойност се различава от традиционния дистрибутор по това, че той е стратегически партньор и може да оптимизира сложните процеси по веригата на доставки на опъковъчни продукти и да ускори развитието на Вашият бизнес, отнемайки част от рисковете свързани с поддържанети на големи складови наличности.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
тотал пак услуги

НАШАТА МИСИЯ

Да предоставим шикор спектър от иновативни опъковъчни материали и консумативи на българският пазар, предоставяйки конкурентни цени на производител, следвайки добрите световни практики в бранша, залагайки на отличително качество на обслужване и гарантирайки най-висока удовлетвореност на клиента.

НАШАТА ВИЗИЯ

Да установим лидерска позиция в пазарната ниша на опаковането, доставяйки услуги с добавена стойност, водейки се от принципите на професионализъм и коректност, качество и иновация, поставяйки нуждите на нашите клиенти винаги на първо място.
ДА ОПАКОВАМЕ ЗАЕДНО

Защо да изберете борса за опаковки ТОТАЛ ПАК

Фокусът и опитът ни в опъковъчната индустрия могат да Ви помогнат с иновативни опаковъчни решения и техники за намаляване на разходите Ви. Така Вие може да предлагате продукти, с които да изградите предимство пред Вашите конкуренти и спечелите вниманието на клиента. Като водещ дистрибутор на опаковки, за нас е важна комбинацията от добри продукти и услуги. Тя винаги е била в основата на нашата фирмена философия и основа за удовлетворяване на нуждите на нашите клиенти и партньори.

КОНКУРЕНТНИ ЦЕНИ

Тотал Пак работи в близки взаимоотношения със своите партньори-производители, затова може да предложи цени като на производител. Ние имаме политика на поддържане на конкурентни цени на пазара и за нас удовлетвореността на клиентите ни винаги ще бъде поставена на първо място.

ОТЛИЧНО ОБСЛУЖВАНЕ

Тотал Пак е дистрибутор от ново поколение, наречен Доставчик на Услуга с Доставена Стойност. Ние вярваме, че за пълната удовлетвореност на клиента е необходимо не само добра цена, но и добро обслужване. Затова ние сме гъвкави и отзивчиви и винаги гледаме да сме близо до клиента и неговите нужди!

ГОЛЕМИ СКЛАДОВИ НАЛИЧНОСТИ

От опит знаем, че е трудно да се прогнозира с точност консумацията на опъковъчните стоки и консумативи за еднократна употреба. Затова ние се стремим постоянно да поддържаме налични количества от нашите стоки, за да можем да оговорим на неочакваните нужди на нашите клиенти по всяко време.

БЪРЗИ ДОСТАВКИ

Тотал Пак има изградена логистична мрежа, която позволява да се реагира бързо и в рамките на деня при нужда от ескпресна доставка. Освен наличния фирмен автопарк, ние също така си партнираме и с водеща логистична фирма, с която можем да изпратим Вашата пратка до всяка една точка на страната и Европа.

ЕКО НАСОЧЕНОСТ

Ние разработваме серията Тотал Пак Еко с поглед към бъдещето! Еко трансформацията на опаковъчната индустрия е факт и се случва ежедневно, затова ние предприемаме действия към предлагането на еко решения за Вашите опъковъчни нужди, за да бъдете в крак с политиките и изискванията на индустрията.

СИЛЕН ЕКИП

Нашата търговска марка, както и екипът зад нея, са едни от най-големите активи на Тотал Пак. Всички наши служители имат специален подход в обслужването към клиентите ни и ние влагаме време и финанси за да бъдат те едни от водещите специалисти в бранша.

ГОТОВИ ЛИ СТЕ ЗА ЗАЯВКА?

РАЗГЛЕДАЙТЕ БОГАТИЯ АСОРТИМЕНТ ОТ ПРОДУКТИ В ОНЛАЙН МАГАЗИНА НИ. ГАРАНТИРАМЕ НАЙ-НИСКИ ЦЕНИ И КАЧЕСТВЕНО ОБСЛУЖВАНЕ!
КЪМ МАГАЗИНА

ДА ОПАКОВАМЕ ЗАЕДНО!

Тотал Пак (бранд на Тотал Трейд ЕООД) е една от водещите фирми в България за дистрибуция на опъковъчни консумативи и стоки за еднократна употреба. Онлайн магазинът ни предлага голямо количество продукти на ниски цени.
Уважаеми Клиенти, моля да имате предвид, че всички изображения на нашия сайт са илюстративни. 
Те могат да се различават от действителния изглед на продукта без това да променя неговите технически характеристики по някакъв начин.
0
КОЛИЧКА
Item added Item updated Item removed

Нямате артикули в количката.

envelopemap-marker
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram