ВСИЧКО ЗА ОПАКОВАНЕТО

Дистрибутор на опаковки ТОТАЛ ПАК

Тотал Пак е бранд на Тотал Трейд ЕООД. Нашата фирма е дистрибутор на опаковки и регионален лидер българския пазар за дистрибуция на широка гама от продукти за опаковане и стоки за еднократна употреба. Ние сме Вашият надежден дистрибутор на опаковки и опъковачни консумативи, с повече от 15 години история на пазара, който се стреми да доставя несравнимо качество на продукти и услуги на конкурентни цени. Нашите опит и експертиза в опаковането ни подтикват към стремеж да установим статус на водеща фирма в национален мащаб, следвайки добри практики и стремейки се към превъзходство в нашата работа!А

тотал пак професионализъм

Професионализъм и коректност

Това е мотото на нашата фирма, което вече 20 години сме спазвали и ще продължаваме да спазваме. Основната ни дейност е дистрибуция на широка гама стоки и консумативи за опаковането и стоки за еднократна употреба.

Доставчик на услуга с добавена стоност

Тотал Пак е дистрибутор на опаковки, както и „Доставчик на Услуга с Добавена Стойност“ (Value Added Service Supplier or VASS). Доставчик на Услуга с Добавена Стойност се различава от традиционния дистрибутор по това, че той е стратегически партньор и може да оптимизира сложните процеси по веригата на доставки на опъковъчни продукти и да ускори развитието на Вашият бизнес, отнемайки част от рисковете свързани с поддържанети на големи складови наличности.

тотал пак услуги

Защо да изберете Тотал Пак?

Фокусът и опитът ни в опъковъчната индустрия могат да Ви помогнат с иновативни опаковъчни решения и техники за намаляване на разходите Ви. Така Вие може да предлагате продукти, с които да изградите предимство пред Вашите конкуренти и спечелите вниманието на клиента. Като водещ дистрибутор на опаковки, за нас е важна комбинацията от добри продукти и услуги. Тя винаги е била в основата на нашата фирмена философия и основа за удовлетворяване на нуждите на нашите клиенти и партньори.

1

КОНКУРЕНТНИ ЦЕНИ​

Тотал Пак работи в близки взаимоотношения със своите партньори-производители, затова може да предложи цени като на производител. Ние имаме политика на поддържане на конкурентни цени на пазара и за нас удовлетвореността на клиентите ни винаги ще бъде поставена на първо място.

4

БЪРЗИ ДОСТАВКИ​

Тотал Пак има изградена логистична мрежа, която позволява да се реагира бързо и в рамките на деня при нужда от ескпресна доставка. Освен наличния фирмен автопарк, ние също така си партнираме и с водеща логистична фирма, с която можем да изпратим Вашата пратка до всяка една точка на страната и Европа.

2

ОТЛИЧНО ОБСЛУЖВАНЕ​

Тотал Пак е дистрибутор от ново поколение, наречен Доставчик на Услуга с Доставена Стойност. Ние вярваме, че за пълната удовлетвореност на клиента е необходимо не само добра цена, но и добро обслужване. Затова ние сме гъвкави и отзивчиви и винаги гледаме да сме близо до клиента и неговите нужди!

5

ЕКО НАСОЧЕНОСТ​

Ние разработваме серията Тотал Пак Еко с поглед към бъдещето! Еко трансформацията на опаковъчната индустрия е факт и се случва ежедневно, затова ние предприемаме действия към предлагането на еко решения за Вашите опъковъчни нужди, за да бъдете в крак с политиките и изискванията на индустрията.

3

ГОЛЕМИ СКЛАДОВИ НАЛИЧНОСТИ​

От опит знаем, че е трудно да се прогнозира с точност консумацията на опъковъчните стоки и консумативи за еднократна употреба. Затова ние се стремим постоянно да поддържаме налични количества от нашите стоки, за да можем да оговорим на неочакваните нужди на нашите клиенти по всяко време.

6

СИЛЕН ЕКИП​

Нашата търговска марка, както и екипът зад нея, са едни от най-големите активи на Тотал Пак. Всички наши служители имат специален подход в обслужването към клиентите ни и ние влагаме време и финанси за да бъдат те едни от водещите специалисти в бранша.

Нашата мисия

Да предоставим шикор спектър от иновативни опъковъчни материали и консумативи на българският пазар, предоставяйки конкурентни цени на производител, следвайки добрите световни практики в бранша, залагайки на отличително качество на обслужване и гарантирайки най-висока удовлетвореност на клиента.

Нашата визия

Да установим лидерска позиция в пазарната ниша на опаковането, доставяйки услуги с добавена стойност, водейки се от принципите на професионализъм и коректност, качество и иновация, поставяйки нуждите на нашите клиенти винаги на първо място.

ГОТОВИ ЛИ СТЕ ЗА ЗАЯВКА?

РАЗГЛЕДАЙТЕ БОГАТИЯ АСОРТИМЕНТ ОТ ПРОДУКТИ В ОНЛАЙН МАГАЗИНА НИ. ГАРАНТИРАМЕ НАЙ-НИСКИ ЦЕНИ И КАЧЕСТВЕНО ОБСЛУЖВАНЕ!